Shipping & Returns

skib til alle hjørner af verden og gøre gratis forsendelse til de fleste lande.
 International skibsfart håndteres af International Transport Company, inden for en uge levering normalt.
 Hver ordre vil blive forsikret for det fulde købesummen, og kan spores på EMS website.
 De fleste internationale forsendelser sendes via DHL hovedsageligt i detailhandel, mens det for engrossalg, bedes du kontakte os, klik for at slutte sig til os nu! Det er derfor, du kan nyde gratis forsendelse til UK, AU, USA, osv., og stor rabat tilbyde her detailhandel. Spar flere penge nu nyder virkelig igen kvalitet.
 Alle pakker vil blive sendt inde i en anden kasse!
 Efter at have placeret ordrer, bedes du tjekke din e-mail med det samme for at få ordrebekræftelse, og du kan også spore din ordre online med tracking nummer på EMS hjemmeside!
 Atmosfære Bemærk: Hvis du ikke modtager din ordre inden for 10 dage, så kontakt os på én gang

Returpolitik

Vi er forpligtet til din fulde tilfredshed. Før du nyder nem udveksling og returnerer politik, skal du henvende dig med at vende tilbage shipping adresse, før du sender poster tilbage. Og sørg for alle elementer sendt tilbage til os, skal være i deres oprindelige tilstand, dvs ikke slidt, ændres eller vasket, med alle tags vedlagt.
 Alle bestilte varer er de rigtige emner at vælge imellem WEB_SITE_URL . Og hvis returnering rigtige elementer til en refusion: alle returvarer er underlagt en udsætning gebyr på 15%. Forsendelsesomkostninger refunderes ikke.
 Vi dækker ikke fragten af ​​afkast eller en ombytning af rigtige pakke, vil du blive ansvarlig for forsendelse og håndtering. Derudover anbefaler vi, at du tilføjer sporing og forsikring for din egen beskyttelse, da de ikke er ansvarlige for forsvundne forsendelser.
 Alle returnerede varer skal sendes til den leveringsadresse du e-mail.

Exchanges

Vi vil acceptere udveksling af en anden farve eller størrelse inden 30 dage fra den oprindelige forsendelse dato. Kontakt os venligst med din ordre id, og du vil hjælpe. Hvis du gerne vil udveksle objekter til en anden stil, ville du nødt til at returnere dine varer til refusion * (pr Return politik) og placere en ny ordre på den stil, du foretrækker.
 Kontakt os før du sender poster tilbage. Alle elementer sendt tilbage til os, skal være i deres oprindelige tilstand, dvs ikke slidt, ændres eller vasket, med alle tags vedlagt. Fra Slidte eller snavsede elementer vil blive returneret tilbage til dig.
 Vi dækker ikke shipping udgifter til udvekslinger, vil du blive ansvarlig for forsendelse og håndtering skibsfart og forsendelse de udvekslede elementer tilbage til dig. Derudover anbefaler vi, at du tilføjer sporing og forsikring, når du sender varen til os for din egen beskyttelse, da de ikke er ansvarlige for forsvundne forsendelser. Forsendelsesomkostninger refunderes ikke.
 Atmosfære Notice: Venligst omhyggeligt vælge dit produkt og størrelse. Hvis du ønsker at returnere produktet på grund af deres skødesløse fejl, er du nødt til at betale returfragten.

Ordreannullering

Annullering af en ordre skal forespørges før ordren er afsendt. vil pådrage afbestillingsgebyr, hvilket er 10% af det samlede ordrebeløb. For vi behandler alle ordrer så hurtigt som muligt inden for 6-8 timer efter ordrer, så de er ikke altid i stand til at annullere en ordre, efter anbringelsen. Håber du kan forstå på dette punkt anmodninger. Key Afbestilling efter ordren er blevet afsendt, vil blive behandlet i overensstemmelse med vores politik for tilbagesendelse. Venlig Notice


 Hvis du ikke har modtaget din 10-cifrede tracking nummer indenfor 3 dage efter at placere din ordre, kan din e-mail-server har set det som spam. I dette tilfælde bedes du kontakte os for at få hjælp i ordrer sporing.

Tilbage